Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

PMS_A_v2

Welkom terug bij het onderzoek over de invloeden van de menstruatiecyclus op stress, ruminatie en emotie expressie. 

U zult zo meteen eerst een aantal vragenlijsten beantwoorden. Vervolgens wordt de webcam van uw computer gestart en kunt u de opname starten (zowel webcam als microfoon zal opgenomen worden). Daarna voert u een taak uit waarbij u verschillende afbeeldingen gaat beoordelen. Afsluitend wordt alle data geüpload en zit de sessie erop!

Tijdens het onderzoek dient u twee keer uw toegewezen participantnummer in te vullen, dus zorg dat u deze bij de hand heeft.

We willen u graag vragen om de volledige taak in een keer uit te voeren, dus niet tussendoor wat anders te doen. Dit zorgt ervoor dat de resultaten niet beïnvloed worden door onverwachte factoren!

 

Zorg dat u een plekje opzoekt waar u voldoende licht hebt en waar u ongestoord het onderzoek uit kunt voeren. Probeer uw laptop op een stabiele ondergrond te zetten, dat deze niet te veel loopt te schudden tijdens de taak. Zorg ook dat u uw meldingen van e-mail/social media/etc uit hebt staan. Hoe minder herrie en afleidingen u om u heen hebt, hoe betrouwbaarder de resultaten van dit onderzoek zullen zijn!

 

We willen nogmaals benadrukken dat deelname aan deze studie volledig vrijwillig is en dat alle video opnames door een algoritme geanalyseerd worden, wat ervoor zorgt dat het achteraf niet naar uw identiteit terug te herleiden is.